Vers.Neked

Az utóbbi időben rengeteg ismerősöm összekötötte az életét. Mindegyikőjük máshogy és másképp képzelte el az esküvőjét, de egy dolog közös volt bennük.

Nem tudták, hogy milyen ajándékot adjanak a meghívott szeretteiknek. Illatgyertya, mézeskalács, egy üveg ital, kézzel készített apróság. Mindegyikkel ugyaaz a baj: múlandó, és nem személyes. A résztvevők örülnek ugyan, de nem érzik magukénak. Elfogyasszák vagy pár hónappal később azt sem fogják tudni, kitől és honnan kapták.

Ezt te sem szeretnéd, ugye?

A Vers.Neked éppen ezért jött létre. Hogy sem Neked, mint hamarosan házasulandó, problémát okozzon a tökéletes ajándék kiválasztása, sem a násznép ne érezze azt, hogy ez is csak egy esküvő a sok közül.

Mitől más ez a többi ajándéknál?

Adott egy költő. Egy írógép. Minőségi papír. A násznép.

Megszületik a tökéletes ajándék, személyre szabva, a helyszínen. Az ifjú párnak nincs dolga a köszöntő ajándékokkal, mert azokat én készítem el. 

Hogy mire is gondolok pontosan?

Egy írógéppel a helyszínen egy kis asztalkánál ülök, a násznép pedig odajön hozzám, és kér egy-egy verset.
5-10 perc alatt megírom, személyre szabva. Előtte pár percig a személyekkel beszélgetek, megtudom hogy mit szeret, mit szeretne. Nagyjából egy óra alatt 15-20 verset (3-6 sor) tudok megírni.

Mire kerül a vers?

Prémium minőségű papírra vetem a sorokat az írógépemmel, amit el tud rakni a násznép. Egyfelől sajátja lenne, mindegyik egyedi, másfelől az esküvőn kapná, így onnan egy különleges emlékkel térhetne haza. 
Plusz opcióként: Az esküvő kezdetekor minden asztalon, minden fő helyén egy képkeret, amibe az általam megírt verset bele lehetne tenni, így még egyedibb, és időtállóbb ajándékot kaphatnak a résztvevők.

Ha kérdésed van, vagy egyéni ajánlatot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a Média Kitben lévő elérhetőségek egyikén.

Töltsd le az alábbi Letöltés gomra kattintva az ajánlatomat.

Back To Top